čtvrtek 11. června 2015

Už o tom víte také? :)

Nová výprodejová EXTRA AKCE, další zbytečkování a krásné novinky :)

 Krásné slunečné dopoledne, naše milé a milí :),

Čas opět pádí o 106 a u nás se chystá spousta překvapení i trocha volnění během příštího týdne /Mellu si bude užívat společného času se svou milovanou maminkou, a pak během prodlouženého víkendu maminkovat, takže odesílání balíčků bude trošku jiné než obvykle - ještě upřesním v samostatném emailu či na hlavní straně eshopu a na fb/.

Ti, kdo k nám nakukují pravidelně si dozajista všimli další zbytečkovací "vlny", ve které najdete spoustu pokladů :). Na ještě jedno větší zbytečkové vystavování se připravujeme a bude tak do dvou týdnů :). Stále tu máme drobnějších kousků dost a dost :). Určitě je uvítají ty z Vás, které tvoří "v malém", i ty, které rády střihnout do většího kusu látky (ve zbytcích jsou už i větší odrolované náviny z rolí, které nám je líto stříhat a hodí se třeba na sukni, šatky či deku :)). Nově jsme naskladnili kolem 140 zbytkových kousků, které mizí rychlostí blesku! Mrkněte na ně raději hned :).



Máme pro Vás i novou VELKOU VÝPRODEJOVOU EXTRA AKCI na kolekci HILCO, ve které najdete velmi kvalitní evropské látky (větší šíře) s 15% slevou. Hilco pracuje na sezónních kolekcích (bavlna i úplety), proto jakmile se jednou vyprodají, UŽ OPRAVDU NEBUDOU. Navíc nyní je můžete nakoupit AŽ S 25% SLEVOU, využijete-li své věrnostní zákaznické slevy ;). Více o našich zákaznických slevách (pokud jste je ještě nezaregistrovali z prokliku na hlavní straně eshopu :)) najdete ZDE. Koukněte na ně, je škoda je plně nevyužívat, KDYŽ MŮŽETE UŠETŘIT a udělat si tak VÍC RADOSTÍ! :)



Sledujete-li nás na "ksichtoknize" alébrž facebooku, tak už víte, co to znamená "ŠUŠNIT SI" :). Ve své podstatě "ARCHIVOVAT" to nej :))... Pro ty, co nás fejsbůkově nesledují, tak POZOR :) - dovolili jsme si pro Vás odšušnit další NÁDHERNÉ DESIGNOVÉ KOUSKY, které jsou už téměř celosvětově nedostupné :). Pokud se Vám líbí, rozhodněte SE PRO NĚ RYCHLE - PO VYPRODÁNÍ JIŽ NEBUDOU K MÁNÍ :). Tyto skvosty najdete v několika kategoriích - najdete v nich něco i pro velké holky :):
- novinky od Riley Blake Designs
- novinky MMF


A pokud se Vám líbí spíš něco dospěláčtějšího, můžete se inspirovat třeba tímto obrázkem :). Spoustu dalších prima inspirací najdete přímo u nás na PINTERESTU, kam s radostí velikou přidáváme i Vaše kousky :).



 Není toho málo a bude toho ještě víc :). My se těšíme a Vy určitě také :). A tak to má být :). Posílám velké pozdravení kamkoliv, kde naše mellunovinky právě čtete a ať je Vám přitom báječně :).

NAŠE BALÍČKY PRO VÁS JSOU PLNÉ LÁSKY A RADOSTI...RADOSTI Z TOHO, CO PRO VÁS MŮŽEME UDĚLAT A Z TOHO, CO PRO NÁS SVOU PŘÍZNÍ DĚLÁTE VY! :)
DĚKUJEME VÁM ZA TO MOC A VÍC! :)

Krásný den plný pohody a radostí přeji,
Vaše Mellu a spol.

Žádné komentáře:

Okomentovat