středa 8. února 2012

Kloboučku na léto, neměj se, popleto! :)

Milé ženičky, 

No jo, no jo, zase blog...:)))...prostě téhle kráse neodolám a navíc i Vy se na ni můžete v novinkové kolekci Sunny Happy Skies těšit, takže mi opravdu přišlo vhod, když se u "blejkovců" (pozn.doufám, že mě za tenhle hrozný český přepis neproklínáte :)))) objevil rozkošný tutorial o tom, jak svým sluníčkům spíchnout rozkvetlý klobouček :). Navíc - je i s vázáním pod bradu, což u menších dětí není rozhodně na škodu a klobouček pak (pokud šikovné dítko nepřijde hned na to, jak se rozdělává mašlička :))) vydrží i velký sluneční žár :)...

Nakoukněte a vooooooooooooňte vůně letní :))))....

Zdroj: Riley Blake Designs Blog









Vaše Mellu středeční :)

PS: Kdo říká, že to musí být jen "kytičkový" klobouček? :))) I helikoptérky budou supr! :))))


PS: Malinké odtajnění - tento nádherný vzor bude dostupný jak v bavlně, tak v laminované bavlně, tak v materiálu, který se nazývá "dreamy" - tedy snový :) - a je to takové super ňuchavé minky v šíře 154cm, což mě velmi zahřálo u srdce :)))...Kdyby všechny ty krásné bavlny byly takhle široké, viďte? :)

PS2: Věděli jste, že americký trh čítá neskutečných 20 MILIONŮ!!!! quiltařek/quiltařů :)...Páni...Američané jsou holt patrioti :)...

8 komentářů:

  1. No jo Mellu,
    to se Ti to provokuje s letním koboučkem,
    když se v těhhle mrazech rochňáš v kytičkových látkách :-)))
    PS: těšíme se na BRRM BRRRM ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)))))))rochňám se tu doslova a do písmene :))))...právě dofocuju poslední brrrrm brrrrm skútrové skupinové foto :)))...a zjistila jsem, že ty látky s drobným vzorem se úplně úžasně hodí i na závěsy, krásně se k nim dá dolaďovat :)...mažu, už na mě houkají a nechce se jim čekat na místě :))))

      Vymazat
    2. Zrovna jsem krtečkovi ukazovala tu ochutnávku na eshopu a "vyjmenoval" všechno. ještě že zatím nechápe, že se přes net nakupuje :-)))

      Vymazat
    3. :))))počkej za rok :)))...kalkulace mi dala zabrat :))...včera jsem nestihla nahrát, tak se o to jdu pokusit hnedle :))), ať je připraveno nejdéle na pondělí - chjoooo, omlouvám se za to opoždění a bábovkovou neděli přeji :)!

      Vymazat
    4. No možná i dřív - dneska mi donesl katalog s Globusu a ukazoval brumíky - MAMÍÍ ŇAMI ŇAMI :-)))
      A u nás už se buchta peče - margotková podle Lenduky

      Vymazat
  2. paráda, jen mám strach, že u těch našich tří raubířů by kytičkový neuspěl ani kdyby byl s helikoptérkama... Ještě že mám neteřinku ;)
    Mellu, hele ty se ukocháš ;), poděl se taky, nedočkavě vyčkávám!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)))))...ikke a nebo kolečkový z mod tod :)))...nafoceno jest, včera jsem do noci upravovala fotky, dnes bude velké balíčkování a zítra večer už konečně nahraju, ať se nekochám jen tím plným regálem :)))))

      Vymazat