pondělí 13. února 2012

Velké melluzínkovaté losování o bonusový balíček a slevy na příští objednávku :)

Milé dámy :), 

Jak jsem slíbila, tak plním :). Vylosováno je už asi týden, jen novinkové kolekce mi tu netrpělivě klepaly na rameno a žadonily o zpracování, že na okolní aktivity zůstávalo času jen pomálu :))...

Podle pravidel uveřejněných zde, Mellu zapojila nezávislé losovadlo random.org a s jeho pomocí vylosovala šťastné výherkyně slev 5,10 a 15%, které budou platné následující dva měsíce :). 

A na kohopak vyšel bonusový retro balíček obsahující 5ks designové metráže v rozměru 0,5m*110cm (vzory z polštářů na obrázku) z kolekce Power Pop? :)

power pop quilt market2

3,2,1....teď! :)

SLEVY NA PŘÍŠTÍ OBJEDNÁVKU PLATNÉ OD 13.2.2012-13.4.2012: 

5% - Irena Gurecká (fa.č.201200102)
10% - Jana Maršíková (fa.č.20120070)
15% - Hana Kelarová (fa.č.20120027)

BONUSOVÝ BALÍČEK
JANA MALANÍKOVÁ - fa.č.20120039

Doufám, že výherkyním udělají slevy radost a retro balíček potěší nejen oko, ale i duši :). Moc a moc gratuluji a slevové kódy pošlu v průběhu dnešního dne :).

Všem milým zákaznicím děkuji za přízeň a slibuji, že na ně do budoucna čekají slevy nejen losovací :). 

A ještě nám zbývá zveřejnit bonusový balíček na měsíc únor :)...Je mrazivo a mrazy jen tak nepoleví a pokud by polevit měly, tak za rok přijdou zas...proto bude jako bonus krásný tulivý a hřejivý flanel z kolekce Pretty Paisley od Lesley Grainger :). Balíček bude obsahovat 2m flanelu dle vlastního výběru, aby bylo třeba na tu noční hřejivou košilenku :).

Pretty Paisley Flannel by Lesley Grainger


Tulení v teplíčku zdar! :)
Vaše Mellu

5 komentářů:

  1. Milá Mellu, nemáš prosím zprávy, kdy bude naskladněná ta Patty Sloniger (background Baby)díky za odpověď!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňo, ikke milá...tak mám dobrou i špatnou zprávu...Patty jsem měla v poslední informaci opožděnou s dodávkou 15.3. nejdéle...nicméně dnes dorazila Ooh La La! (ano, ano, je to tak a je svou šťavnatostí neskutečná :)) a dokokonce už mi z ní první kousky zmizely pod rukou, aniž bych naskladnila :))....V eshopu bude opět do konce týdne.

      Společně s OLL! dorazil kupodivu i neavizovaný kousek Backyard Baby, nechci ho zatím ale dávat do prodeje, kolekce není kompletní, takže si ho ještě pár týdnů budu zřejmě syslit...:((...aby pak prezentace kolekce byla celistvá :)...jakmile budu vědět víc detailů, podělím se :)...

      Vymazat
    2. Děkuji, hlavně, že bude! ;)

      Vymazat
  2. MILÁ Mellu,
    DOVOLÍM SI POPŘÁT KRÁSNOU NEDĚLI A POZVAT K NAKOUKNUTÍ KE MNĚ DO BLOGU, MÁM TAM PRO Tebe MALÉ PŘEKVAPENÍ:-) Jana

    OdpovědětVymazat