úterý 9. října 2012

NOVINKOVÉ NÁRAMNOSTI A NACPANÁ LÁTKÁRNIČKA :)



Mé milé zákaznice a virtuální přítelkyně :), 

Ať už do obchůdku nakukujete denně, občasně či skoro vůbec, velkou pravdou je, že v posledních dnech si Mellu velmi nočně zahoukala a díky tomu se můžete těšit z více než stovky naskladněných novinek :).

Jako první bylo naskladněno novinkové CAMEO od jedinečné a světoznámé designové ikony Amy Butler. Na své si přijdou milovnice barev, orientálních vzorů, ale i vůně čínských sakur či geometrických „hopskočů“ :).



Další novinkou obchůdku jsou střihové předlohy od Amy Butler a neméně populární Anny Marie Horner. Díky nim se můžete beze strachu vrhnout na šití prostorných designových kabelek, interiérových doplňků, oblečení na sebe i své milé…a díky jedinečné kombinaci látek, kterou si můžete u Melluzínky namíchat dle vlastního přání, se tak stát originální,rozvernou či elegantní dámou v jednom :). A to si tu syslím ještě 4 publikace, které čekají na nahrání a Vaši láskyplnou náruč :).

Ani novinky od Robert Kaufman Fabrics bychom neměly opomenout, i když jsou – pravda – více zacíleny na děti :). Určitě nepřehlédněte příval novinek v kolekci Urban Zoologie (nová oblíbená zvířátka od Ann Kelle :)), východem vonící kolekci Little Kukla od Suzy Ultman či čarovnou a hravě tvořivou STITCHY WITCHY :). Šťavnatou novinkou je i berušková várka Picnic Party :).

Doskladněna byla také stále populární SUNSET paleta v holčičí kolekci Fly Away od Amy Schimler a další opakovaný přísun zaznamenala také BIO BAVLNA z kolekceReady Set Go! opět od Ann Kelle, ke které se tak rády vracíte :).

Veškeré doobjednané látky najdete zde :).

Je tu ovšem podzim a s ním přichází potřeba pořádně se zachumlat, přitulit a ohřát…ať už čajem, blízkostí milovaného druhého nebo prostě „jen tak“  dekou :). Pro tuto příležitost Mellu nakopla sama sebe a udělala si radost velikou v podobě úžasného výběru jednobarevných či designových MINKY materiálů jak pro nás odrostlejší, tak pro prťátka nejmenší :). 

A věřte mi, že CENA za kterou MINKY u Melluzínky nakoupíte, JE OPRAVDU MIMOŘÁDNĚ PŘÍZNIVÁ a já ji nechávám velmi výhodnou i proto, aby byl tento nádherný materiál dostupný i pro TY minky váhavce, kteří po něm jen z dálky touží, ale zdá se jim "fakt hodně drahé" :). A to nemluvím o tom, že jsem na českém trhu zahlédla ceny i 2x vyšší než za jaké je můžete sehnat přímo zde :). Takže náááádhera a neváhejte, dokud je. Doobjednávat ho pro tuto sezónu již zřejmě nebudu.

A nakonec…úpletové překvápko od evropského mistra – německé firmy HILCO :). Pro kluky, pro holky i pro jejich krásné maminky, sestry, tetičky, babičky :). Kvalita je zaručená, šmrnc jakbysmet :).



Do obchůdku se z říjnovými a listopadovými dny chystá také další stopadesátka novinkových kolekcí i doobjednaných látek, které Vám dozajista pohladí duši a rozjasní oko :). Prozradím, že se můžete těšit na novinkové úplety i bavlny od Patty Young, stejně tak na velmi oblíbený dino vzor od MMF či zimní Pillow & Maxfield, který se vrací po delším čase hned ve 3 nových variantách, na novinkové PUL materiály (jemňoulinké laminované látky – více o nich bude v samostatném blogu :)), chlapáckou pivní kolekci



A naopak zase novinkové BLEND kolekce pro dámy i dětičky...



...a spousty, spousty dalších dětských vzorů na výbavu do škol, školek, pokojíčků, na oblečení, na poklady :), na hraní…Také přijdou novinkové úplety od RKF a k tomu všemu i další novinkové úplety od Ann Kelle…už jsem se rozepsala tolik, že mi u toho čtení snad usínáte :)…A co víc NOVINKOVÁ AMY SCHIMLER A JEJÍ CREATURES AND CRITTERS 2! Juchů :)! Novinky na cestě budu postupně aktualizovat a nahrávat. 



Takže BUDÍÍÍÍÍČEEEEEEEEK a honem okouknout, co je u Melluzínky nového :). Děkuji za Vaši výdrž dočíst vše až do konce :).

Těším se na Vás převelice!

Vaše Mellu s banchou v hrnku čajovém :)

PS: A slibuji, časem budou i novinky přehlednější :).

PS2: VAŠE SPOKOJENOST, NAŠE RADOST - PROTO SE MELLU SPOJILA KONEČNĚ SPOJILA HEURÉKOU - VÍCE ZDE :). 


9 komentářů:

  1. To jsou lákadla, to jsou lákadla....:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes dorazili látočky, ďakujem, sú fantastické, už sa čvachtajú v teplej vode a neodolala som a urobila som dalšiu objednávku...na obed máme berušky na zelenom podklade a Andaluziu od Patty Young :)

    OdpovědětVymazat
  3. ...ale, Mellu, zaujímala by ma tá šedá kolekce Blend. Nevidím ju v obchodíku? budeš ju mať? mala by som záujem, aj by som si rezervovala, ak by bolo možné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mari, ano, bude a vypadá suprově "čistě", pro mě taková s přírodou propojená :)...v obchůdku by se mohla objevit do 3.týdnů skladem :). Jsem ráda, že se ti líbí a doufám, že chytne za sérdce i ostatní :))...Sice je díky vyšší pořizovací ceně i prodejní cena vyšší, ale Blend je mladá značka, která STYL! :))

      Vymazat
    2. Ďakujem, budem sledovať

      Vymazat
  4. Nádhera, vždycky, když si myslím, že mám doma ty nejkrásnější látečky co mohou být, objeví se něco nového :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mellunko to je krása, Tvoje ruka je jako vždy neomylná!

    OdpovědětVymazat