středa 4. prosince 2013

EXTRA KOUZELNÝ: Szidi Tobias a Peter Lipovský u Mellu v obchůdku...:)

Mé milé a milí :),

Mám v srdci hřejivo, v břiše příjemné šimrání a v duši radost obrovskou, naplňující, jedinečnou a výjimečnou :).

Je nám velkou ctí a potěšením, že náš obchůdek oslovil nádhernou Szidi a jejího výjimečného muže Petera (texty), kteří si nás vybrali ke svému speciálnímu počinu, kterým je fajnšmekrovská limitovaná edice 300 kousků krabiček pro fanoušky, obsahující 5 Szidiných CD + další jedinečné kousky od srdce (více najdete přímo na fb či níže v obrázcích).

My se na krabičkách podílíme látkami, pro které si tato milá dvojice dorazila osobně, neb někdy je vlastní auto rychlejší (a nejen to) než jakýkoliv kurýr :). Některé z látek můžete zahlédnout i na promo fotkách - schválně jestli uhodnete, z jakých kolekcí jsou! :) Do látek se balí celý obsah krabičky a dámy - pozor - Peter se je chystal stříhat zcela sám! :)


Pokochejte se tedy pohledem na to, jak "jinak" může vypadat CD balíček a proč se vyplatí si ho koupit :).

První prodej bude možný na pražském vánočním koncertě Szidi & Bandu 5.12.2013 ve Studiu Dva.  a dále na stránkách http://www.sziditobias.cz/.

Pokud je Vám Szidi povědomá, možná Vám bude ještě více, když se vysloví jméno Michal Horáček a Na hotelu v Olomouci.

Více si "vyjůtubíte" a podívat se můžete i na kousek starší Všechnopárty, kde byla hostem společně s Hanou Hegerovou a Ester Kočičkovou. Užívejte si to! :)

Děkuji Nebesům, která mi neustále potvrzují, že si můžeme přát a ony nám pomohou naše přání plnit...

Děkuji Vám, že tu jste s námi, protože i díky Vám může docházet k takovým "zázrakům"...

Krásný adventní čas plný překvapení a lásky přeji,
m.


PS: Ať se nám všem opravdu děje jen to dobré...
VÍCE OBRÁZKŮ K NAKOUKNUTÍ :):








 

2 komentáře:

  1. Jéjda Mellu,tak k takovému počinu moc blahopřeji.....CD Strážce plamene s písní Szidi Tobias moc ráda poslouchám,tenhle komplet CD a ještě s originálním přebalem z Vašich láteček....no paráda:-)
    S pozdravem Jitka
    dada:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jitu, velký dík - jsme jen kapičkou v moři, ale ty látky tomu všemu dávají takové krásné ucelení a hlavně ta promo fotka je geniálně naaranžovaná :).

    Jinak se odvážím napsat (neb jsem viděla, že máte "Andělé v mých vlasech" jako oblíbenou knížku :)), že několik dní předtím, než jsme byli osloveni, jsem na Szidi myslela a říkala si, že musím víc prozkoumat, jakou hudbu vlastně dělá...to už Nebesa fungovala a ať mi nikdo neříká, že ne :))...No a po neděli k nám přifrčí celý ten speciální komplet - samozřejmě zakoupený, takže poslouchání bude až až :)))...Krásné dny plné pohody a naslouchání přeji :),m.

    OdpovědětVymazat