středa 24. června 2015

Melluzínka má pro Vás bonus ke konci školního roku :)

Naše milé a milí, 

MÁTE NÁS RÁDI? ŘEKNĚTE O TOM OSTATNÍM  A ZAHRAJTE SI O JEDNU Z NÁDHERNÝCH LETNÍCH TAŠEK OD LUCKY PLECHÁČOVÉ z Dílny HaMa (www.dilnahama.cz)!
www.umelluzinky.cz

SOUTĚŽNĚ MŮŽETE KOMENTOVAT ZDE POD BLOGEM AŽ DO NEDĚLE 28.6.2015 24:00. V PONDĚLÍ RÁNO 29.6. vše projdeme a vylosujeme jednoho šťastného majitele nové kabelky v hodnotě 450Kč :)! S tím se pak domluvíme na výběru konkrétní kabelky a obratem mu ji pošleme, aby s ní mohl ke konci školního roku podarovat sebe či kohokoliv jiného jemu milého :). 

Nesoutěžně můžete komentovat kdykoliv, uděláte nám tím také velkou radost, i kdyby to měla být výtka, která nám  pomůže růst zase víc a výš a udělat náš obchůdek pro Vás příjemnějším :).

Vylosovaný výherce si bude moci vybrat 1 ze 2 krásných letních kabelek, které vidíte na obrázku. Zatím nevím, které dvě to přesně budou, tak Vám ukážu všechny tři :). Proč nepíšu 1 ze 3, když je na perfektně vytuněné fotce od Lucie vidíte? Protože první výběr ze tří kabelek bude pro naši facebookovou skupinku jako velká odměna za sdílení úvodní fotky na FB se svými přáteli (či za komentář uvedený pod ní u FB příspěvku). 

www.dilnahama.cz

www.dilnahama.cz

www.dilnahama.cz


Nemusíte u nás nakupovat, můžete k nám jen nakukovat a mít nás rádi :). Žádné podmínky si neklademe a víme, že k nám do obchůdku chodí spousta krásných žen "jen tak" pro zlepšení nálady, spřádání plánů do budoucna, inspiraci, motivaci k novému/jinému šití nebo pro radost, kterou do své práce a do látek dáváme :).

Jak tomu už tak bývá, když si něco přejeme, Vesmír (náhoda, okolnosti, Bůh či jakkoliv jinak si přejete to nazývat) nám jde "na ruku" a pomůže. Proto tímto moc děkuji Lucce za krásně ušité kousky a báječné fotky, které ke mne doletěly v ten nejsprávnější okamžik :). Navíc je šlo už jen "vzít" a použít k záměru, který jsem v hlavě nosila tak dlouho, a který se perfektně hodí pro konec školního roku :). 

Děkuji velmi, že tu jste s námi, se mnou a se vším, co k našemu milovanému obchůdku patří :). 

Přeji Vám nádherný letní čas plný pohody a radostí :),
Vaše Mellu

PS1: A ještě něco Vám prozradím - o tom, že můžete komentovat i "hrát si" o kabelku i zde pod blogem TI, KTEŘÍ NÁS SLEDUJÍ JEN NA FACEBOOKU NEVĚDÍ :). Je to opravdu JEN PRO TY, KTEŘÍ NÁS PRAVIDELNĚ BLOGOVĚ A NEWSLETTEROVĚ SLEDUJÍ (moc Vám za to děkuji). Máte tedy velkou výhodu, pokud jste jak na fb, tak naším nefejsbukovým fanouškem, PROTOŽE VÍTE VÍC! :) 
 
PS2: Pokud ŠIJETE, TĚŠTE SE NA BRZKÉ ZAŘAZENÍ ZÁKLADNÍCH ČESKÝCH LÁTEK (ŠIRŠÍ ŠÍŘE, NIŽŠÍ CENA) - HLAVNĚ PUNTÍČKOVÝCH - DO NAŠEHO SORTIMENTU, ABYSTE JE MOHLI KRÁSNĚ VYUŽÍVAT třeba do vnitřků kabelek tak, jak to mnohé z Vás (i Lucka) děláte :).
  PS3: NAVÍC - PŘIJMĚTE NABÍDKU LUCIE na www.dilnahama.cz - A POKUD NEŠIJTETE, NECHTE SI UŠÍT KABELKU PŘÍMO OD NÍ TŘEBA Z NAŠICH LÁTEK :)))...


 

27 komentářů:

  1. Vážené dámy. Pokud půjdete s touto kabelkou otočí se za Vámi nejen každý muž, ale i žena.

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Mellu, moc ráda u Vás nakupuji a nakukuji :-) a tak mi nedá, abych zde neokomentovala tyto nádherné kabelky.. Jsou optimisticky letní a to já na celém létě miluji nejvíce, tu pestrost barev...
    Mějte pohodové dny :-)
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Mellu, díky za soutěž i za tip na Luciiny výtvory, budu doufat v letní potěšení, a když neklapne, tak aspoň nakupovat hotové u Lucie, nebo látky u vás na vlastní tvoření ;) Krásné letní odpoledne! Daniela Mazalová

    OdpovědětVymazat
  4. První setkání s Mellu obchůdkem mi zprostředkovaly dcery, od kterých jsem dostala poukaz na nákup látek. Od té doby jsem věrnou zákaznicí. Pravidelně sleduji novinky a kochám se. A když nakupuji, nikdy nedodržím stanovený limit, protože v té záplavě krásných látek se to prostě nedá. O tom že za obchůdkem stojí tak skvělá a pracovitá žena psát nemusím. Mellu Děkuji a těším se na další nákupy. Věra Petrášová

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Mellu, jsi prostě báječná, že podporuješ vše krásné a ženské. Látkové tašky k létu prostě patří a ty od Dilnahana jsou navíc z tvých úžasných. Zrovna před nedávnem jsem si u tebe koupila látku na letní šaty, ze které je ta třetí taška na fotu, tak budu mít krásný komplet, až vyhraju :). Měj se krásně.
    Jitka Němečková

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Mellu, Tvůj obchůdek mám moc ráda. Vždycky jsi velmi vstřícná a milá a je radost u Tebe na kupovat. A o výběru ani nemluvím, pokaždé se musím dost krotit. Děkuji a přeji pěkné léto Vanda Fílová

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Mellu, jste báječná. Taková péče o zákaznice, jakou poskytujete, to se jen tak nevidí - vstřícnost, věrnostní slevy (z počátku jsem ani nevěděla, že jsou a Vy jste mi ji automaticky poskytovala!), vzhledově dokonalé a s láskou balené zásilky. Nabídka dopravy je také skvělá. Látky jsou nádherné a kvalitní, škoda, že tvořím jen pro radost, takže se musím v nakupování dost krotit... Ovšem zpráva s puntíky mě dostala, ty totiž miluju! :) Je mi jasné, že ceny už nemůžou být nižší, protože Vy také musíte z něčeho žít a bez Vás a Vašeho obchůdku by to bylo mnohem smutnější. Takže ať se stále daří a přeji hodně štěstí a dobré prodeje :). Veronika Dosoudilová

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Melluzínko, dovoluji si už tykat, jsem u tebe už skoro jako doma, teda se tak aspoň cítím:-) Tvůj nádherný obchůdek doporučuji kudy chodím, sama ráda u tebe nakupuji, vždycky natrefím na krásné látky v tvojí nabídce. Odeslání je vždy bleskové, vím, že se můžu spolehnout, to mi vyhovuje. Z látek šiju zakázky, tak mám ráda, když mi přijdou brzo, abych mohla zákaznicím sukně ve slíbeném termínu ušít. Ty jsou nadšené, kvalita látek je ohromná. Moc ti za všechno děkuji, za neskutečnou péči, jsem tvoje vděčná a nadšená fanynka, sama látky v zahraničí nakoupit neumím, tak s radostí využívám látky, které seženeš ty pro nás. Mám tvůj obchůdek fakt moc ráda, nakukuju denně. Radka Chalupová - Tsunami

    OdpovědětVymazat
  9. Milá Mellu a týme! Máte skvělé nápady, jako třeba tato soutěž, a vaše podání je tak milé a osobité! :) Mám moc ráda váš obchod i jako výkladní skříň, kam se chodím kochat. Obdivuji látky, ale i tu grafiku a kresbičky, které jsou součástí vašeho obchůdku, banerů apod. a baví mě změny, které děláte. Moooc krásné. No a občas i nakoupím a pak mám radost i milého balíčku. Děláte to zkrátka opravdu dobře. Děkuji a přeji, ať se vám daří!
    Lída Garayová

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Mellu, Váš obchod mám moc ráda od doby, kdy se mé dceři měla narodit dcera Anička. Potřebovala jsem honem (tenkrát okamžitě ihned) látky a výplň na deku pro miminko. Bylo před Vánocemi a Váš obchod už byl skoro zavřený a normálně by mi už nevyšel vstříc žádný obchodník. Já jsem ale tu deku potřebovala ušít během vánočního volna. Látku jste mi poslala, aniž byste věděla, zda Vám penízky pošlu včas. Od Vás to byla nevšední ochota. Mé vnučce je už rok a půl a když její máma potřebuje vyprat povlak na polštář a nebo onu deku, tak Anička pláče, protože je její nejoblíbenější. Asi proto, že byla látka poslána s ochotou a důvěrou. A ve mě jste posílila názor, že mezi lidmi ještě není tak zle. Najdou se lidé báječní, ochotní, kterým není nic za těžko. Moc si Vás, za tento přístup vážím. A to máte ještě tolik nádherných látek. Přeji mnoho štěstí a krásné dny.Ještě jednou děkuji.
    Marcela Vaculíková

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Mellu....mé nákupy nepatří k častým ba ani velkým,vždycky z nich mám však radost.....vím,že provozovat obchod není vskutku lehká práce a pracovní doba je často pro mnohé nepředstavitelně dlouhá,bonusem k nákupu ve Vašem obchůdku je milý a vstřícný přístup.... být úspěšná,je běh na dlouhou trať.... být nejrychlejší,přeji Vám Tedy ,ať často vyhráváte...a hodně spokojených zákaznic:-)
    Hezké dny léta,Jitka

    OdpovědětVymazat
  12. Chtěla jsem poděkovat za takovou pěknou soutěž :-) Kabelečky jsou krásné krasavice. Co se týče Vašich látek a tohoto webu,tak jsem moc ráda,že je,chodím se tam kochat :-)) Dýchá na mně takovou pohodičkou,takže je to pro mně takový relax - takže za sebe moc děkuji. Mějte se moc hezky a užijte si léto. S pozdravem Zuzka L.

    OdpovědětVymazat
  13. Taková by mi určitě slušela ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné tašky z veselých látek výběru milé Mellu - co víc si přát na začátku léta. Moc zdravím a přeji pohodové prázdniny.

    OdpovědětVymazat
  15. To je taková krása, už napohled je vidět,že každé znás udělají velkou radost, jen tak dál😀

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Mellu, moc děkuji za takové hraní a možnost vyhrát krásnou kabelku :-) Do Vašeho obchůdku chodím moc ráda nakukovat a občas neodolám a nakoupím. Ty vzory a barvy prostě miluju! a co se týče puntíků, tak ty jsou moje nejoblíbenější do vnitřků kosmetických taštiček, které šiju. Jsou hned takové veselejší :-)
    Přeji krásné a sluníčkové léto a doufám ve výhru :-) a když ne, tak se třeba konečně odhodlám nějakou kabelku sama udělat.

    OdpovědětVymazat
  17. Milá Mellu, moc děkuji za krásný obchod s látkami, kde se úžasně nakupuje. Jste vždy milá a ochotná, nakupovat u vás je radost. Vstřícnost a rychlost nákupu. Vždy vyjdete vstříc zákaznicím, vše řešíte ihned a úspěšně. Děkuji, že jste tu pro nás. Zuzka Jiráková

    OdpovědětVymazat
  18. Přeji krásný den Mellu a zároveň Vám děkuji za Váš web,který je stále tak hezky pozitivní :) kabelky jsou nádherné,kéž by se na mě jednou usmálo štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  19. Milá Mellu, aj ja skúsim šťastie:) Kabelky sú krásne a nádherné sú aj látky v e-shope. Keby som mohla, vykúpila by som pol obchodu :D Zatiaľ sa chodím aspoň kochať a snívať, čo by som v budúcnosti chcela vytvoriť. Katarína Pilátová

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný večer milá Milenko,tašky jsou krásné,určitě někomu udělají radost,já osobně chci poděkovat Vám,za vždy milé jednání,taky za výběr látek,jsou to skvosty.Pár už jich mám a těším se na další. Díky.Eva Pečová

    OdpovědětVymazat
  21. Přeju krásný den! Ráda sem chodím "vypláchnout si oči", jak já ráda říkám, protože při 4 dětech (3 studují), je to o tom v první řadě. Moc se mi tu líbí!!!

    OdpovědětVymazat
  22. Markéta Mičková - Handmade by MmarketT
    I já nakupuju a nakukuju pravidelně, zrovna delší dobu chystám objednávku a nevím pro co se rozhodnout. Také zkusím štěstí, když v podobných aktivitách ho nemívám. :-) www.mmarkett.webnode.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Serce mi rośnie, gdy czytam w miłą sercu čestiny. Pozdrav.

    OdpovědětVymazat
  24. Milá Mellu, moc Tě pozdravuji.
    Často se chodím dívat do Tvého obchůdku co nového jsi nám zase připravila. Mám ráda Tvůj optimismus, ten je vidět i na výběru krásných látek.
    Přeji Ti krásný víkend i celé léto s rodinou.
    Věra Hronková

    OdpovědětVymazat
  25. Millá Mellu, i já u Vás moc ráda nakupuju, kochat se chodím často. Váš styl webovek i blogu se mi moc líbí. Ať Vás práce pořád těší. Erika H.

    OdpovědětVymazat
  26. Milá Mellu, Vaše látky jsou úžasné a úžasný je i Váš přístup k nám, zákaznicím.Pokud zrovna nenakupuji, chodím se k Vám alespoň kochat. Přeji krásné prázdniny.
    Stanislava Matoušková

    OdpovědětVymazat
  27. Chodím si k vám napást, napást očka. Barvy, vzory, prostě krása vesmírná :) Marie V.

    OdpovědětVymazat