pátek 15. března 2019

DEJTE NÁM VĚDĚT, JAK SE VÁM LÍBÍ aneb vzkazy přímo andělské :)

Krásný den, naše milé a milí :),

Už jste ve svém balíčku našli ten "svůj" vzkaz? Že ano? A co Vy na to? Trefil se? Pobavil Vás? Chcete příště najít další? Určitě nám napište! Potěšíte tím nás i Lucii (autorku projektu). 

Protože u nás věříme na moc našich myšlenek, na to, že vždy dostaneme tu nejsprávnější informaci v ten nejsprávnější okamžik (jen ji musíme chtít slyšet) i na to, že svůj život si tvoříme sami...

Od 1.11.2018 můžete ve svých látkových balíčcích najít naše nová překvapení - a to krásné andělské vzkazy, které vytvořila Lucie Biedermann Doležalová a které nyní doobjednáváme :).

Lucka si velmi pečlivě vybírá, komu je svěří. Děkujeme velmi za tu velkou důvěru, že jsme to "správné místo" pro jejich šíření do světa :). Více se o nich dočtete třeba zde.

Vzkazů je v jedné sérii 206ks a přiznáváme se, že jsme si je vůbec nepročítaly :). Proč taky, když vždycky dorazí ten nej, že jo? :)

Možná Vás bude zajímat, že patrony tohoto krásného projektu jsou třeba Zdeňka Polreich, Hanka Kynychová nebo Tomáš Ujfaluši.

Od 1.11.2018 Vám v balíčcích posíláme krásné andělské vzkazy. Protože andělé s námi nejsou jen o Vánocích :)...

Ať je Vám s nimi dobře a máte z nich takovou radost jako my! :) Protože víte co? Andělé si zaslouží, abychom si život s nimi užívali nejen na Vánoce! 

Mellu a Péťa
Vaše látkové přítelkyně


PS: A musím se přiznat, že když to s vytahováním vzkazu myslím opravdu vážně, a to já myslím, tak sedí na 100% :). M.

Žádné komentáře:

Okomentovat