středa 5. listopadu 2014

EXTRA SLEVOVÁ AKCE A NOVINKY :)

Naše milé a krásné (a dozajista i milí a krásní :)),

Hlásíme se opět s báječnou SLEVOVOU EXTRA AKCÍ NA TENTO TÝDEN, kterou můžete využít už i k nápadnějšímu naznačení či poznámce "na férovku", co že by TEN JEŽÍŠEK měl letos donést PRÁVĚ VÁM :). V nabídce jsou nyní KRÁSNÉ VÁNOČNÍ CERTIFIKÁTY v hodnotě již od 300Kč ZA ZVÝHODNĚNÉ CENY :).



Nahlédnout můžete také do PRÁVĚ NASKLADNĚNÝCH NOVINEK - oblíbených "bublin" v nových barevnostech :) (během dne přibude pár novinek nebublinkových :)). Více Vašich objednávek RÁDI SLOUČÍME DO JEDNÉ S JEDNÍM POŠTOVNÝM :).


A CO PRO VÁS CHYSTÁME NOVÉHO? OPĚT SPOUSTU KRÁSNÝCH NOVINEK, které budeme postupně odhalovat :).

VE DRUHÉ POLOVINĚ LISTOPADU se můžete těšit na novou výživnou dodávku tulivého MINKY - ideální to doplněk pro Vaše quilty, deky, fusaky, zavinky, čepice...atd. :) Vzory a barevenosti budou upřesněny co nejdříve :).

TĚŠIT SE TAKÉ MŮŽETE na novou dodávku úchvatných kousků od BLEND FABRICS, na které jsme už dlouho a netrpělivě čekali, neb se kolekce avizované na září/říjen opozdily ve výrobě. Juchů, už brzy budou tu :)! Najdete v nich naše oblíbené designérky - romantickou CORI DANTINI, florální AMANDU MURPHY, něžnou SHELL RUMMEL, divokou JOSEPHINE KIMBERLING :). Užijte si je, jsou jedinečné jako Vy! :) U aviza jednotlivých kolekcí najdete lepší náhledy katalogových fotek, když kolekci rozkliknete.





Toliko zatím novinkování :).

Nádherný větrný den přeji a užívejte si to větrné pohlazení po tváři :).

Vaše Mellu, které je s Vámi víc než prima :)








Žádné komentáře:

Okomentovat