úterý 3. března 2015

Pojďte si s námi zabublat... Nadílka Effervescence je tu!

Naše milé a milí :),

Ačkoliv máme s ostatními novinkami napínací skluz díky různým bacilákům a spol., kteří se k nám neúnavně vrací, DOSKLADNILI JSME PRO VÁS TOLIKO OČEKÁVANÉ BUBLINY A CHEVRONY :). Další novinkové kousky budou následovat od zítřka.

Ceny se nám u čerstvě dodaných látek šplhají nahoru ne že bychom na Vás chtěli rychle zbohatnout :), ale díky novým ceníkovým změnám a neustálým výstupům dolaru na Kilimandžáro :(.

Věříme, že i tak bude o bubliny velký zájem, proto tedy s nákupem neváhejte :). Další nadílka bude až cca v dubnu, u barevností ATMOSPHERE, RED a STONE s největší pravděpodobností AŽ V ČERVNU, neb látky ČEKAJÍ NA DOTISK.

Mrkněte tedy sem a zabublejte si s námi :).



A komu se nechtělo ani bublat ani cikcakovat, může si zamákovat :)... A zkusit třeba tenhle VÝBORNÝ HRNÍČKOVÝ MAKOVEC, který jsme s holkama nedávno vygůůůglily :). Je krásně vláčný a hlavně - máte-li po ruce namletý mák :) - opravdu rychlý, takže Vám zbyde spousta času na tvoření a rodina bude spokojená :). Sádlo jsme vynechaly, cukru daly méně :).

Novinkám, jaru, radosti a hlavně nám všem - ZDAR! :)

NAŠE BALÍČKY PRO VÁS JSOU PLNÉ LÁSKY A RADOSTI...RADOSTI Z TOHO, CO PRO VÁS MŮŽEME UDĚLAT A Z TOHO, CO PRO NÁS SVOU PŘÍZNÍ DĚLÁTE VY! :) DĚKUJEME VÁM ZA TO MOC A VÍC! :)

Vaše Mellu a její věrná kamarádka "Magnézka" :)




Žádné komentáře:

Okomentovat