pondělí 23. února 2015

Northcott-ové NOVINKY - AŤ VÁM NEUTEČOU :)


Naše milé a milí :),

Sice ve trochu jiném pořadí než byl původní plán, i tak konečně opět novinkujeme - tentokráte Northcott-ově :). Trošku Vás napínáme, viďte? :)

Další novinkování bude zhruba v úterý večer či ve středu během dne...vše dle situace a toho, zda nám opět rozkašlaná druhorozenka návrat kašle ustojí či ne. Pevně doufáme, že ustojí a my také :).

OBJEVTE tedy NOVINKY OD NORTHCOTTu a zamilujte si jarnivé opičáky, nadupané závoďáky či se zachumlejte do dinoušových flanelů :).





Ke kolekci Speedway můžete zhlédnout pěkný tutoriálek zde - NÁVOD NA PANEL NA STĚNU SE SVÍTÍCÍMI DIODKAMI - nyní v zahraničí velmi populární :). Video je v angličtině, ale je pěkně názorné, takže pochopí i anglicky nemluvící švadlenky :). Podklady pro šití jsou pak tuto (bohužel, také jen v angličtině).

A nakonec velmi jemný komfortní flanel :)...


Další nové flanely od Riley Blake Designs, na které jsme od minulého léta vůbec nedostali jakékoliv potvrzení od dodavatele, nám - k našemu velkému překvapení - nakonec cestují a skladem by měly být v následujícím týdnu až dvou. Ochutnávka JIŽ BRZY :).

Zatím tedy užívejte novinek stávajících a s případným nákupem neotálejte dlouho, s největší pravděpodobností v nabídce již po vyprodání nebudou. A pakliže ano, bude to takový další malý zázrak :).


Krásný nový týden plný radostí přeji a pokud - tak jako my a spousta našich milých kolem - také stále bojujete s vracejícími se baciláky, přeji hodně sil a energie na jejich přeprání a tělu rychlé vyzdravení :).

NAŠE BALÍČKY PRO VÁS JSOU PLNÉ LÁSKY A RADOSTI...RADOSTI Z TOHO, CO PRO VÁS MŮŽEME UDĚLAT A Z TOHO, CO PRO NÁS SVOU PŘÍZNÍ DĚLÁTE VY! :) DĚKUJEME VÁM ZA TO MOC A VÍC! :)

Vaše Mellu na jaro se těšící a od víkendu už konečně i mluvící :)

PS: Novinky můžete skvěle kombinovat se zvýhodněným MINKY Z EXTRA SLEVOVÉ AKCE :). Prosím, nezapomeňte, ŽE TATO CENOVÁ VÝHODA KONČÍ JIŽ TOTO ÚTERÝ - TJ. ZÍTRA!!!! :)




Žádné komentáře:

Okomentovat