pátek 29. května 2015

Přesedláváme oře a měníme kurýra....pročpato? :)


GLS - NÁŠ NOVÝ PŘEPRAVNÍ KŮŇ :)
Ačkoliv jsme byli s DPD kurýrem velmi spokojeni, přesedláváme oře a přecházíme k GLS. Pročpak to, ptáte se?



Nic není navždy a změn je třeba :). Obvzláště jsou-li směrem k Vám a ušetří Vám nejednu korunu :).

Naše milé a milí,

Možná teď sedíte v práci a už se těšíte na svou páteční "padla", možná využíváte toho, že Vám právě usnuly na chvilku děti, možná sedíte pod třešní (jako skoro já :)) a popíjíte svou odpolední kávu, vodu, čaj či jinou dobrotu...možná se Vám nechce vůbec nic - a i to je dobře - dejte si chvilku, protáhněte tělo a pročistěte svou ctěnou hlavinku od shonu a starostí TŘEBA BÁJEČNOU ZPRÁVOU OD NÁS Z MELLUZÍNOVA :).

S koncem týdne Vám přinášíme VELKOU NOVINU :). Je jak pro ty z Vás, kteří si rádi zpříjemňují dodání svých balíčků přes kurýra i pro ty, kdo zatím upřednosťnují jiné přepravy kvůli výhodnější ceně.


Díky skvělé dohodě s GLS
, která nám vyšla maximálně vstříct, Vám nyní můžeme nabídnout ZASÍLÁNÍ BALÍČKŮ v rámci ČR NA VAŠI ADRESU PROSTŘEDNICTVÍM GLS KURÝRA JIŽ ZA 70KČ OPROTI STÁVAJÍCÍM 99KČ (dpd kurýr). Také si myslíte, že je to FANTASTICKÉ? :) My ROZHODNĚ ANO! :)
Jen si to porovnejte:
- 45Kč (Uloženka),
- 49Kč (
Zásilkovna),
- 66Kč (Česká pošta - drobné balíčky do 1000Kč),
- 70Kč (GLS kurýr za jakýkoliv balíček),
- 130Kč (Česká pošta - balík do ruky/na poštu).


Také Vám GLS kurýr a jejich 70Kč za pohodlí dává smysl, viďte? :)

Navíc - při každém odeslání Vašeho balíčku budete emailem informováni o tom:
- že posíláme (druhý den můžete svůj balíček očekávat už doma :)),
- že se Vám balíček doručuje (GLS kurýr většinou i volá, aby sobě i Vám ušetřil čas a nervy při doručování a pokusil se o to "nej" řešení),
- pokud Vás kurýr nezastihne (nebo Vašeho souseda, jste-li zvyklí nechávat si balíčky i u něj), zanechává Vám zprávu a přijde Vám další email s odkazem na výběr dalších možností doručení. Více podrobnějších informací najdete zde.

Věříme, že budeme spokojeni jak my, tak hlavně VY a že výhodnější cenu a služby nového doručovatele budete jen chválit :). A kdyby ne, dejte nám vědět :). Vše je o lidech a pokud by se Vám cokoliv při doručování nelíbilo, nenechte si to líbit a pište či volejte přímo na Vaše spřízněné GLS depo.


Mě takhle znají v HK na PPL depu, protože pán, který k nám jezdí, je přesný vzor toho, jak by přepravce neměl vůči zákazníkovi vystupovat. To, že nám byl schopen doslova naházet zásilku metráže za 150.000,-Kč jen tak přes dvoumetrovou bránu/plot, aniž by se mě pokusil jakkoliv kontaktovat, mluví za vše :). Omluva z jeho strany žádná. No nic, věřím v to, že tohle je opravdu zářná výjimka :).

Ať je Vám s naším novým partnerem GLS báječně a přebírání svých zásilek si užíváte v co největší radosti a poklidu :).


Velkou páteční pohodu a ještě větší tu víkendovou přeje
Vaše Mellu t.č. magnesiová neperlivá :)


PS: PS: Víte, že pro Vás máme NOVOU ČERSTVOU EXTRA AKCI? :) MRKNĚTE TUTO NEBO SIKLIKNĚTE NA OBRÁZKOVÉ JAHŮDKY :).

Přidat popisek
 

Žádné komentáře:

Okomentovat