sobota 24. června 2017

AKTUALIZACE - Věrnostní zákaznické slevy aneb s Mellu na věčné časy 2


 Líbí se Vám u nás? :) Tak to je super! :) Nám také a přejeme si, aby nám to naše látkování dlouho vydrželo :). S tím souvisí i to, že poprvé od roku 2012 přistupujeme na jemnou úpravu našich věrnostních zákaznických slev, na kterých je spousta z Vás již zvyklá :).

Nesmírně si vážíme toho, že tu jste s námi. Opakuji to neustále a neustále to i platí, to mi věřte :). Bez Vás by totiž nebylo plných regálů, ba ani látkové radosti a lásky, která k Vám v každém balíčku od nás putuje. Nebylo by ani nových kolekcí, v našem látkovém království  by najednou zavládla zima a nám všem by bylo smutno veliké – nejen po těch barevných kráskách, ale hlavně PO VÁS! :)

A proto si tu radost ze společného setkávání musíme hýčkat :). Což pro nás už 8. rokem znamená hýčkat si zejména Vás :). Jste úžasné a zasloužíte si to! :)

Pojďte se nechat hýčkat systémem naši věrnostních zákaznických slev a využijte si je naplno! :)


  • PLATNOST NOVÉHO SLEVOVÉHO VĚRNOSTNÍHO SYSTÉMU: od 24/6/2017 (zahrnuje Vaši kompletní objednávkovou historii v našem eshopu od r.2012)
  • JAK SLEVU UPLATNIT: Vyplnění registrace nového zákazníka v eshopu www.umelluzinky.cz nebo přihlášení k nám do eshopu při použití svých stávajících registračních údajů (přihlašovací jméno + heslo).

Proč je nutná registrace/přihlášení?
Bez registrace/přihlášení nelze slevu aplikovat na Váš zákaznický účet a objednávku (administrativní systém eshopu toto nepodporuje). Zvýhodněná cena se Vám u zboží zobrazí ihned po prvním přihlášení k nám do eshopu. Výši Vaší slevy vidíte nastavenou ve své zákaznické sekci.

Jaké druhy slev na Vás čekají? 

    1. SLEVA JEDNORÁZOVÁ

  •  POŠTOVNÉ ZDARMA PO ČR - Platí pro objednávky v hodnotě 2.500Kč vč.DPH a výše. Na Slovensko a do dalších evropských zemí dodáváme balíčky v této hodnotě s odpovídající slevou na poštovné. Platí jak pro registrované, tak neregistrované zákazníky.
  • Jednorázová sleva 10% na daný vzor při odběru většího návinu - platí od 5bm/1 vzor/1 střih. Vyplatí se, pokud se chystáte vybavovat nově interiér - třeba nové závěsy nebo dětský pokoj. Nebo šijete ve velkém ;). Platí pouze pro REGISTROVANÉ zákazníky. Jednorázovou slevu 10% na daný vzor nelze využít, použijete-li ve své objednávce náš uvítací slevkupon na 100Kč pro nové zákazníky.
 

     2. VĚRNOSTNÍ ZÁKAZNICKÁ SLEVA V ZÁVISLOSTI NA OBJEDNÁVKOVÉ HISTORII (celková sleva na objednávku)
Jednáme s Vámi i spolu férově! :)

  • 0-2.999Kč - sleva 2% 
  • 3.000-4.999Kč – sleva 3%
  • 5.000-14.999Kč – sleva 5% 
  • 15.000-24.999Kč – sleva 7%  
  • 25.000Kč a výše – sleva 10%

 

 

Jak svou zákaznickou slevu uplatnit?

  1. Před zasláním své objednávky se vždy nejprve přihlašte k nám do eshopu na www.umelluzinky.cz.
  2. Jednorázovou slevu 10% (5bm a více - viz výše) Vám nastavíme na faktuře individuálně.
Těšit se můžete i na drobná překvapení přibalená do svých balíčků :).
  
Objednáváte poprvé?

Těšte se na slevu 2% a začlenění do našeho věrnostního slevového systému pro registrované zákazníky - pozor - HLÍDEJTE SI, abyste byli zaregistrováni opravdu pouze a jen pod 1 účtem (= 1 přihlašovací jméno a heslo), ať se Vaše objednávková historie načítá s odpovídající slevou! Manuální úpravy nebudou možné.

 

Na co se zákaznická sleva nevztahuje?

Zákaznická sleva se nevztahuje na již zlevněné produkty (zbytkové kousky, akční výprodeje). Na akční výprodeje a zbytkové kousky nelze také využít žádné další slevové kupony ani dárkové certifikáty.

Mellu DOPORUČUJE:

  • Nakupujte ve větším  – ušetříte nejen za poštovné, ale i za látky! :)
  • Buďte vždy před svým nákupem přihlášeni jako registrovaný uživatel na www.umelluzinky.cz a maximálně si svou slevu využijte.
  • Objednávejte vždy pod stejným přihlašovacím jménem nebo si ho aktualizujte ve své registraci. Slučování různých účtů do jednoho není technicky možné, ani tak manuální přenastavování slev.
  • Výši své aktuální slevy vidíte vždy až po přihlášení do eshopu ve své zákaznické sekci. Najdete tam i veškerý přehled svých objednávek včetně faktur v pdf a informace o stavu Vaší objednávky na naší straně.
  • Celkové slevy na Vašem zákaznickém účtu se načítají až v okamžiku, kdy je aktuální objednávka na naší straně uzavřena. Tzn. při překročení slevového limitu se Vám vyšší sleva zohlední při další objednávce.
  
UPOZORNĚNÍ NA ZÁVĚR:
Při úhradě své faktury buďte pozorní, prosím a fakturu si vždy rozklikněte. Hraďte opravdu to, co hradit máte. Často se stává, že si při úhradě nezohledníte svou uznanou slevu a my pak vše řešíme operativně s Vámi, byť jde o 5Kč. Pokud se tak stane, od 24.6.2017 Vám tato sleva propadá a nemáte na ni zpětně nárok. Děkujeme za pochopení.

  
Přejeme Vám příjemné surfování po našich látkách a těšíme se nastříhanou! ;)
Vaše látkové přítelkyně Mellu (ta krásná vpravo) a Péťa (ta krásná vlevo)

  •   



    Pozn: Internetový obchod www.umelluzinky.cz si vyhrazuje právo zasahovat a upravovat věrnostní nastavení systému v případě nevyhnutelné nutnosti dle vlastního uvážení a toto vše neprodleně avizovat zákazníkům v rámci newsletteru a na svých prodejních stránkách www.umelluzinky.cz. Děkujeme za pochopení. Poslední změny provedeny ke 24/6/2017.


 

1 komentář: