neděle 22. ledna 2012

Garden Wall a Laura Gunn

Kdokoliv shlédl vychytaně renovovaný pokojík Lauřiny dcerky Lily, musel si povzdychnout…“být tak zase malou holkou a mít takovýhle skvost sama pro sebe…“ :)…je to totiž SEN! :)

Celý projekt realizovala sama Laura - tedy mimo quiltu přes postel. Ten je od Cindy Luby.
Energická Laura – maminka tří ratolestí, které miluje a opečovává s láskou „mormoní“ (ano, opravdu je v mormonské církvi :)) má nezkrotnou touhu stále něco tvořit, malovat, šít, přetvářet. A to už prý od malička, kdy její vlohy rozvíjela i její maminka. Laura sama tvrdí, že nůžky v ruce držela možná už dříve, než je pro děti normálně bezpečné :). A dobře jí – nebo nám – tak! :) 

Laura
Poznámka k textu volný překlad :): "Pro malířku a designérku Lauru Gunn přináší každý den další šanci, jak kreativně růst..."


 V novinkové kolekci Garden Wall, kterou brzy najdete u Mellu bude opět spousta květin, nějaký ten bambus, „painters canvas“ jednobarevné látky, které úžasně doplňují celou kolekci a samozřejmě ptáčci :). Doufám, že jakékoliv tvoření s nimi bude pro Vás zážitek :).

Pro inspiraci můžete okouknout, jak dopadl pokojík Lily v režii její maminky :). Jsem uchvácená z lampičky a stínidla, ze závěsů (na okně i na nebesích postele), malby na posteli, postelové "sukničky", komody, křesel…velké ách…možná i leckterá z nás by si nechala zdát o tom, že si do toho vyšperkovaného pelíšku hupsne…a maminka ji už jen přikryje a dá pusu na dobrou noc :)…nebo si otevře knížku a bude vůbecalevůbecnicnedělat :)…

Zavřete oči a vplujte do Lauřina světa, kde sice nejsou tygři, místo toho v něm najdete vůně květin všeho druhu…a hlavně RADOST! :)
Vaše Mellu

PS: A ještě quiltová inspirace a pár dobrých tipů na střihy zdarma. Ještě než je vložím, musím napsat, že pro mě je hit i tenhle obal na jakoukoliv "přepravku", ze které vytvoříte skvost Vaší domácnosti :)!
přepravka krásná :)
 Něco pro pány kluky:
Road Trip aplikace


 Garden Wall quilt:
garden wall quilt

Žádné komentáře:

Okomentovat