sobota 21. ledna 2012

Jenean Morrison a POWER POP jejíma očima...

POWER POP – moderní design pro moderního člověka, který se umí bavit a nosí v sobě kapku nostalgie s láskou k retru :)…taková je překrásná kolekce od Jenean Morrison, která jí vtiskla barevnost neokoukanou, vzorovost mimořádnou…a smysl pro detail, který – ač by měl mít jen milimetr - bude dozajista úchvatný :).


Ponořte se do fialovomodré, čokoládově hnědé, slunečně žluté…vysněte si nepřehlédnutelné a osvěžující doplňky do Vašeho interiéru, letní tuniku, sukni, originální elegantní či „hipísáckou“ kabelku…vzpomeňte si na dobu „čajů“(mladší ročníky si nechají vyprávět jako já :)), kdy frčeli Beatles, kytary drnčely, harmonie byly sladké a melodie chytlavé…


Power Pop jako takový je hudebním žánrem se kterým jsou spojováni již právě zmiňovaní Beatles, The Who či Beach Boys ;). Pro vytržení ze dnů dnešních si můžete nechat strhnout tancem zpěváka a trsnout si na Fun Fun Fun :).


Jenean o své kolekci říká: „Přemýšlejte o jednotlivých vzorech jako o písních, o kolekci jako o albu. Nebo si představte pouličního umělce, který zdobí zeď těmito sladkými a výraznými vzory. Protože to je klíč k celé kolekci: nechat svou představivost explodovat, být sám sebou a dobře se bavit!“


Bavte se spolu se mnou a nechte se inspirovat několika obrázky z podzimního Quilt Marketu, na kterém Jenean získala pro svůj stánek „Creativity Award“ – zahlédnete i na fotkách – za originální výzdobu a zpracování svého výstavního prostoru :).


power pop quilt market1









power pop quilt market2Pokud se Vám zalíbí nádherný kytičkový obraz z fotek, návod na jeho vytvoření najdete přímo u Jenean zde :). Věřím, že i když je v angličtině, šikovná česká ručka si poradí hravě :).



Pojďme se bavit a udělejme svět barevnější! Vždyť tahle kolekce má sílu – power! :)


ps: ...;)...moje oblíbená :)

Žádné komentáře:

Okomentovat