středa 14. března 2012

Velké melluzínkovaté losování o bonusový balíček a slevy na příští objednávku ZA ÚNOR 2012:)

Milé mé, 

Máme za sebou další zimní měsíc a na dveře nám pomalinku klepe JARO :)...Velké losování u Mellu zaklepalo na dveře už začátkem měsíce...a pro Vás bude odtajněno právě TEĎ! :)

Podle pravidel uveřejněných zde, Mellu opět zapojila nezávislé losovadlo random.org a s jeho pomocí vylosovala šťastné výherkyně slev 5,10 a 15%, které budou platné následující dva měsíce :).

A jak praví klasik: "Kdo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku...". Kdopak že to je? A kdopak může výrazných slev využít třeba rovnou na nové kolekce, které se chystají do obchůdku během dnešní noci? :) A kohopak čeká ten VELKÝ FLANELOVÝ BONUS? :)

Mrkejte spolu se mnou :):











Jsem moc ráda, že tentokrát losovadlo vybralo i ty zákaznice, které se k Mellu pravidelně vrací :).  












Milé dámy, velmi gratuluji a doufám, že si svou výhru pořádně užijete! :) Během dne obdržíte slevové kupony s platností od 14.3.2012-14.5.2012 :).      







Ostatním milým zákaznicím utírám na dálku případné slzéčky a volám - nesmutněte! :)  
S novým slevovým systémem, který si můžete připomenout zde - snadno při pravidelných nákupech dosáhnete lepších cen :). 

Jen se VŽDY nezapomeňte přihlásit pod svým unikátním přihlašovacím jménem a heslem. Pakliže byla Vaše sleva již aktivována, ceny se Vám v nabídce automaticky objevují upravené o tuto % slevu :). A pozor - s 2% slevou můžete počítat už u prvoobjednávky :))!

A ještě ke krásnému tulivému FLANELOVÉMU BONUSU :). 

Jak již bylo avizováno minulý měsíc, výherkyně získává možnost namíchat si 2m vzorů z aktuálního skladového množství kolekce Pretty Paisley od Lesley Grainger. Marti neboj, je i ta bílá verze - domluvíme se určitě :).

Pretty Paisley Flannel by Lesley Grainger
A jaký bude BONUSOVÝ BALÍČEK na BŘEZEN 2012? Blejkovatý :)! Šťastného výherce čeká nádherná kolekce FLY A KITE, ze které bude možné namixovat si balíček dle libost v celkové délce 2m. 
I na jaře můžete pouštět draka...:)




Krásné jarem voňavé dny a duši radostnou přeji a načtenou nejdéle při dalším losování! :)

Vaše Mellu mavájící :)

2 komentáře:

  1. Mellunko milá, co mi to děláš, ty mi ty flanýlky musíš pořád strkat pod nos....závidim výherkyni :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co si to dělám sobě??? :)))))) Víš, jak moc z nich chci tu noční fešnou košilku a ne a ne se dokopat ji zrealizovat....:))))...nebo aspoň nechat si zrealizovat :)))a co teprv, až pak dorazí Madeline flanel...ach jo! :)))...A pro kluky flanelovatí dinoušové :)))...

      Vymazat