úterý 27. listopadu 2012

VAŠE RADOST = NAŠE RADOST aneb DEN DOPRAVY ZDARMA :)

banner ke dni dopravy zdarma 











HEUREKA - DEN DOPRAVY ZDARMA 27.11.-28.11.2012 (12:00-12:00) - jednorázová akce - podmínky pro 0Kč za přepravu NAJDETE NÍŽE V TEXTU :)


Mé milé, 

Melluzínčin obchůdek se zapojuje do jednorázové akce pořádané serverem HEUREKA  a doufá, že Vám tím zpříjemní nakupování a úspoří tak předvánoční korunu, za kterou můžete koupit třeba ingredience na mňamózní bramborový salát :)).

Tento typ dopravy je jednorázovou akcí, která platí POUZE pro objednávky přijaté v časovém rozmezí 27.11.-28.11.2012 (12:00-12:00). Akce se vztahuje na objednávky uskutečněné v čase akce s cenou vyšší než 300Kč a platí i pro dobírkové objednávky.ABSOLUTNÍ SLEVA = POŠTOVNÉ ZA 0KČ, se týká menších balíčků zasílaných přes Českou poštu (běžně hodnota 66Kč).

U kurýrních/objemnějších balíčků zasílaných přes DPD, bude účtováno poštovné pouhých 33Kč místo obvyklých 99Kč. Na dobírku lze poslat pouze přes DPD - příplatek za dobírku nebude účtován. Cena pro DPD balíčky bude obchodníkem upravena při schvalování objednávky z 0Kč na 33Kč.

Obchodník si vyhrazuje právo pozměnit způsob dodání, pakliže nebude správně zvolen zákazníkem vzhledem k obsahu balíčku. Zákazník bude na tuto skutečnost upozorněn v okamžiku schválení objednávky.

Přeji Vám radostný a spokojený nákup! :)

Těším se na Vás :)...

Vaše Mellu heuréková :)

PS - POZNÁMKA: VÝŠE UVEDENÉ INFORMACE PLATÍ POUZE PRO OBJEDNÁVKY S DORUČENÍM V RÁMCI ČR, PRO ZAHRANIČNÍ OBJEDNÁVKY BUDE POŠTOVNÉ UPRAVENO DLE STÁVAJÍCH TARIFŮ vs. TATO AKCE :)). 

Žádné komentáře:

Okomentovat