pondělí 11. listopadu 2013

DEN DOPRAVY ZDARMA PO ČR A NA SLOVENSKO SE SLEVOU! :)


banner ke dni dopravy zdarmaHEUREKA - DEN DOPRAVY ZDARMA 12.11.-13.11.2013 (12:00-12:00) - jednorázová akce - podmínky pro 0Kč za přepravu NAJDETE NÍŽE V TEXTU :)

Naše milé a milí, 

Stejně tak jako v roce loňském, i letos se zapojujeme do rozsáhlé Heureka akce a nabízíme Vám ušetření předvánoční koruny, se kterou si dozajista budete vědět rady :).

Věříme, že Vám tím zpříjemníme nakupování u nás a Vaše košíčky i rodina budou mít z nakupování radost spolu s Vámi! :)

Vzhledem k předpokládanému nárůstu objednávek oproti běžným dnům se omlouváme,ale tušíme, že nebudeme pár dnů schopni vyřizovat Vaše objednávky do 3-4 pracovních dnů po jejich uhrazení, jak je to u nás z 95% běžné :). Toto platí i pro dobírkové objednávky. Děkujeme předem za pochopení. Pokud na svou objednávku opravdu chvátáte, napište, prosím, poznámku přímo do objednávky.

Tato akce je jednorázovou akcí, která platí POUZE pro objednávky přijaté v časovém rozmezí 12.11.-13.11.2013 (12:00-12:00). Akce se vztahuje na objednávky uskutečněné v čase akce s cenou vyšší než 300Kč vč. DPH při platbě PŘEDEM NA ÚČET. AKCE SE NEVZTAHUJE NA DOBÍRKOVNÉ, to je hrazeno zákazníkem.

ABSOLUTNÍ SLEVA = POŠTOVNÉ ZA 0KČ, se týká všech objednávek, které si necháte poslat přes ČESKOU POŠTU. Prodejce si vyhrazuje právo stanovit odpovídající druh poštovného na každou objednávku s ohledem na její obsah a objem. Balíčky (objemově menší a do hodnoty 1000Kč) budeme posílat jako doporučená listovní psaní, balíčky s vyšší hodnotou a objemem (obsahující minky a výplňové materiály) jako balík do ruky (případně na poštu, budete-li si přát). Děkujeme za laskavé pochopení a důvěru v to, že pošleme tak, aby Váš balíček bezpečně a co nejdříve dorazil :).

Pokud si budete přát poslat svůj balíček kurýrní službou přes DPD kurýra, či službou uloženka.cz a zásilkovna.cz, bude Vám účtováno poloviční poštovné oproti standardní ceně.  

PLATÍ I PRO NAŠE MILÉ ZÁKAZNICE ZE SLOVENSKA! :).

Obchodník si vyhrazuje právo pozměnit způsob dodání, pakliže nebude správně zvolen zákazníkem vzhledem k obsahu balíčku. Zákazník bude na tuto skutečnost upozorněn v okamžiku schválení objednávky.

Přejeme Vám radostný a spokojený nákup v našem látkovém království! :)

Těšíme se na zavařané řezáky a nůžky :)...

Vaše Mellu heuréková :)

PS - POZNÁMKA: Změna vyhrazena.

Žádné komentáře:

Okomentovat