pátek 22. listopadu 2013

RKF NOVINKY aneb NA 5 DNŮ S 5% SLEVOU...

Naši milé a milí, 


Mellu se omlouvá všem, kteří netrpělivě čekají na RKF novinky, které už u nás kus času máme, ale stále nejsme schopni (hlavně já) je oficiálně nahrát...

Kombinace zvýšeného předvánočního zájmu o naše skladové poklady, společně s extrémní nadílkou objednávek během "dne dopravy zdarma" (za kterou samozřejmě velmi děkujeme a převelice si jí vážíme), běžnou denní agendou, nečekanými zvraty situací a v neposlední řadě i touhou dětí po mamince mne vede ke slibu zcela veřejnému a závaznému :). Jinak ty novinky prostě nenahrajeme :).

Tak tedy - od pátku 22/11/2013 se stávám na chvíli neviditelnou, abych začala opravdu intenzivně pracovat na všech novinkách, které tu pro Vás i nás máme a nemůžeme se dočkat, až nám začnou mizet z regálů :). Během víkendu tedy odpočívat nebudeme (a nepočítaje přípravu Vašich objednávek), budeme makat, dělat, propojovat, dolaďovat, upravovat fotky a všelijako jinak působiti, aby byly:

VEŠKERÉ NOVINKY NAHRÁNY NEJDÉLE V PONDĚLÍ 25/11/2013 RÁNO!

OD OKAMŽIKU KOMPLETNÍHO NAHRÁNÍ NOVINEK PAK SPUSTÍME RYCHLOU AKCI "PĚT ZA PĚT", to jest VÝHODA PRO VÁS - PĚT DNŮ od okamžiku kompletního vystavení RKF NOVINEK budete mít možnost U NÁS NAKOUPIT S 5% SLEVOU VŠE, na co si vzpomenete :). Sleva bude platit i na již zlevněné položky a když  K NÍ PŘIDÁTE SVOU ZÁKAZNICKOU SLEVU (pozor, objednávejte VŽDY přihlášeni do našeho eshopu), MŮŽETE ZÍSKAT CELKOVOU SLEVU AŽ 15%.

SLEVOVÝ KUPON BUDE VČAS VYSTAVEN :).

Berte to jako naši hlubokou omluvu za velké čekání a napínání.

Děkujeme za pochopení toho, že děláme věci jinak a po svém, i za kus radosti, kterou Vám v melluzínkovatých balíčcích můžeme posílat :). Jste báječní "zákazníci" :)!

Děkujeme i za to, že chápete, že připravit látkovou objednávku je speciální záležitost, která netrvá pět minut.

Krásný a poklidný víkend s těmi, které máte nejraději...

Vaše Mellu s hlavou v pejru :)

Žádné komentáře:

Okomentovat